Neptun kód Jelszó
Közraktár utca 4-6. C503. Telefon: 482-7241 Fax: 482-7255 Kezdőoldal Corvinus Egyetem Kapcsolat IN ENGLISH

Szakszeminárium, szakdolgozat gyakori kérdések, válaszok, BA (2016/2017 tanév)

szakszeminárium, szakdolgozat eljárásrend »
kérdést szeretne feltenni? »

SZAKDOLGOZAT ELEKTRONIKUS VÁLTOZATÁNAK FELTÖLTÉSE

Hogyan kell leadni a szakdolgozat elektronikus változatát?

A honlapra bejelentkezés után, a "Szakdolgozat elektronikus változatának feltöltése" hivatkozásra kattinva lehet a fájlt/fájlokat feltölteni. A feltöltött fájlokat bizonyos időn belül az intézet átnézni, és ha nem talál hibát, akkor a feltöltést elfogadja, és azon az oldalon, ahol a fájlokat feltöltötte, megtekintheti az elfogadó nyiltkozatot. A nyilatkozat feltétlenül szükséges a dolgozat átvételéhez.

ÖSSZEFOGLALÓ

Kell-e külön összefoglalót írni a dolgozathoz?

Nem kell. A szakdolgozat befejező része (konklúziója) a dolgozat része, ezen kívül nem kell külön összefoglalót írni.

SZAKDOLGOZAT KÉSEDELMES LEADÁSA

Mit kell tennem, ha késni fogok a szakdolgozatommal?

Először is le kell töltenie egy BA-7-es formanyomtatványt (kérvényt). Kérelmét valós és nyomós indokkal kell alátámasztania. A kérelmet fogadóidőben 2017. április 28. 12.00-ig el kell juttatnia az Intézeti Titkárságra, amely továbbítja a Szakdolgozat Bizottság (SZB) felé. Az SZB állásfoglalását a honlapon olvashatja el.

Hogyan és mikor kell befizetnem a késedelmi díjat?

A késedelmi díjat az egyetemi befizetéseknél megszokott módón, gyűjtőszámlán a Neptun rendszeren keresztül kell befizetni. A késedelmes munkanapok számának megfelelő összeget a dolgozat leadásakor az intézeti titkárságon írják ki.

Mi történik, ha nem fizetem be a késedelmi díjat?

A hatályos TVSZ 42§ 10. pontja szerint: "(10) A hallgató legkorábban az első teljesített záróvizsga időszak utolsó napját követő 30 napon belül kérheti leckekönyvének kiadását. Nem kaphatja kézhez leckekönyvét mindaddig, amíg az Egyetem tulajdonát képezo eszközökkel (kölcsönzött könyvek, sporteszközök stb.) és egyéb bármiféle tartozásaival el nem számol."
Azaz amíg nem rendezi tartozását, az Egyetem nem adja ki a leckekönyvét, enélkül pedig nem kaphatja meg a diplomáját sem.

© 2024 Budapesti Corvinus Egyetem, Nemzetközi Kapcsolatok Tanszék
1093 Budapest, Közraktár u. 4-6. V. em. 503. Telefon: (1) 482-7241 Fax: (1) 482-7255