Neptun kód Jelszó
Közraktár utca 4-6. C503. Telefon: 482-7241 Fax: 482-7255 Kezdőoldal Corvinus Egyetem Kapcsolat IN ENGLISH

Tájékoztató a szakdolgozat leadásával kapcsolatban

A Nemzetközi Tanulmányok Mesterképzés, a Társadalomtudományi Kar Nemzetközi Tanulmányok Szak és a Nemzetközi Kapcsolatok Szak hallgatói számára

  • Az MA-4 szerzői jogi nyilatkozatot be kell kötnie a dolgozatba.

  • Az a hallgató, aki idegen nyelven írt szakdolgozatot, magyar nyelven védi azt meg, de a vizsgabizottság a szakdolgozat nyelvén is feltehet kérdéseket.

  • A szakdolgozat feltöltésekor tölti ki a hallgató a záróvizsgára jelentkezéssel kapcsolatos lapot is. Aki korábban végzett, kérjük, az is újítsa meg a formanyomtatvány online kitöltésével a jelentkezését.

  • A késedelmes leadási kérelmeket (MA-7-es nyomtatvány) nem kell a szakszeminárium vezetővel aláíratni, a kérelem leadására és a késedelmi díj fizetésére vonatkozó szabályozás nem változott.

  • Záróvizsgára jelentkezést a szakdolgozat leadását követően emailben le lehet mondani, az emailt kérjük, küldjék el a tanulmányi előadójuknak és az intézeti titkárságnak.

CHECK-LIST a dolgozat leadásához

1. szakdolgozat elektronikus változatának feltöltése, nyilatkozatok kitöltése elektronikusan
Szakdolgozat elektronikus változatának feltöltése PDF formátumban diplomacia.hu oldalon
Komplex- és záróvizsga jelentkezés (hagyományos képzésnél fő- és mellékszakirány komplex vizsgára és/vagy záróvizsgára, Mesterképzésnél záróvizsgára) diplomacia.hu oldalon
Könyvtári nyilatkozat kitöltése diplomacia.hu oldalon

Az elektronikus változat feltöltését követően az Intézet munkatársai leellenőrzik, hogy a feltöltött fájl megfelelő-e. Kérjük, hogy mielőtt a titkárságra menne az alábbiakban részletezett iratokkal és a dolgozattal, feltétlenül ellenőrizze le, hogy az Intézet elfogadta-e az elektronikus változatot! (Figyelem! A korábbi évek gyakorlatával ellentétben a rendszerből nem szükséges külön formanyomtatványként letölteni az elektronikus változat elfogadását jelző nyilatkozatot, mert azt a dolgozat leadásakor a titkárságon ellenőrzik!

2. formanyomtatványok és a szakdolgozat nyomtatott példányának leadása
(mielőtt a titkárságra menne, győződjön meg arról, hogy a szakdolgozat elektronikus változatát az Intézet elfogadta, és hogy a komplex-/záróvizsga jelentkezés nyilatkozatokat, valamint a könyvtári nyilatkozat elektronikus változatát kitöltötte-e!)
MA-3: konzultációs lap Év közben, a szabályzatnak megfelelően, meghatározott számú konzultáción kellett résztvennie, amelyet a szakszemináriumvezetője ezen a nyilatkozaton igazol.
Csak le kell adni, NEM kell a dolgozatba bekötni
MA-4: szerzői nyiltatkozat Be kell kötni a dolgozatba, a hallgató írja alá.
MA-5: beadhatósági nyiltatkozat A szakszeminárium vezetőjével kellett aláíratnia
Csak le kell adni, NEM kell a dolgozatba bekötni.
szakdolgozat nyomtatott, bekötött példánya 1 db bekötött példányt kell leadnia

© 2024 Budapesti Corvinus Egyetem, Nemzetközi Kapcsolatok Tanszék
1093 Budapest, Közraktár u. 4-6. V. em. 503. Telefon: (1) 482-7241 Fax: (1) 482-7255